Arcplasztika. Sebészeti beavatkozások Szolnokon.

MEDIVINE
Plasztikai sebészeti beavatkozások Szolnokon. Medivine sebészeti központ. Arcplasztika

Arcplasztika
 

A facelift gyakorlatilag a homlok, az arc középső, és alsó részének, valamint a nyaknak a problémáira jelent megoldást.


Mivel egyszerre több helyen is lehet ráncos, ernyedt a bőr, előfordulhat, hogy több területet is megoperálunk egy alkalommal, de mivel ez egy sok órás, nehéz műtét, legtöbbször külön-külön foglalkozunk az egyes területekkel.

A Medivine magánsebészeti központhoz forduló Páciensek nem konkrét igénnyel jönnek, általában csak azt érzik, hogy megroggyant a bőrük.

Nagyon gyakori a száj-orr redő megereszkedése, ami egyfajta keserű kifejezést ad az arcnak, ezt nagyon szépen lehet korrigálni. Tipikusan ez a probléma is abba a csoportba tartozik, ami nem csak az életkor függvénye.

Előfordul, hogy már harmincöt évesen is erős ez a vonal, másoknál esetleg még ötven fölött sem feltűnő.

De gyakorlatilag a ráncosodás maga is alkat kérdése.
Ami viszont az idősödéssel elkerülhetetlen, az a szövetek feszességének csökkenése.
Ilyenkor a korábban kitágult bőr pluszban, mintegy fölöslegként jelentkezik.

Sűrűn operálunk homlokot, ahol függőleges és vízszintes ráncok is jelentkezhetnek, nyakat, amit, ha szükség van rá kiegészítünk egy zsírleszívással is.
A face-lift összeköthető a szemhéjplasztikával is.

Az új műtéti technika lehetővé teszi, hogy ne csak a bőrt magát, de az alatta lévő speciális anatómiai réteget is megoperáljuk, ezáltal öt-hat évről körülbelül tíz évre nőtt a műtéti tartósság.
Tehát amíg egy ember élete során eddig négy-öt arcfelvarrást csináltatott, addig ma elegendő két-három beavatkozás ugyanazért az eredményért.

Ez azt is jelenti egyben, hogy a face-lift évek múlva megismételhető, amennyiben igény van rá.

A műtét után természetesen fokozatosan gyengülnek a szövetek, de egy már megoperált bőr kevésbé látványosan öregszik, mint egy nem felvarrt. Ennek az az oka, hogy a lehegesedett szövet jobban tapad.

Ha a műtétet közérthetően el akarjuk magyarázni, azt lehet mondani, hogy a face-lift során a bőrt hátra kell húzni, a fölösleges bőrfelületet ki kell vágni a megfeszült bőrt pedig össze kell varrni.

Ha az egyik leggyakoribb típust, az arc középső részének operálását vesszük alapul, azt lehet mondani, hogy a metszés szinte láthatatlan.
A hajas fejbőrnél indul, lejön a fül felső feléig, bemegy a fül belsejébe – ezt a módszert rajtam kívül csak kevesen használják, mert nagyon aprólékos -, és végül a cimpa előtt futva a fül mögé kanyarodik, és a hajas fejbőrben tűnik el.

Mivel a fül belsejében ejtett metszés rejtve marad, a többi pedig az arc természetes redõiben vész el, a heg alig észrevehető.

Néhány napig egy speciális rögzítést kell hordani, ami lehet gyárilag előállított bandázs, vagy rugalmas pólya.

A varratszedés egy hét után történik, a teljes gyógyulás az egyéntől függően néhány hét.

Ráadásul mivel az arc a legjobb vérkeringésű testfelület, a seb is jól és gyorsan gyógyul, mindössze egy dologra érdemes vigyázni, hogy egy darabig a heget ne érje direkt napsütés.

A face-lift nem igényel életmódbeli váltást, és a közhiedelemmel ellentétben a mimika is ugyanolyan marad, mint előtte volt.
A férfiaknál ez a műtét Amerikában ugyanolyan gyakori, mint nőknél.
Egy nyilvánosság előtt szereplő, vagy magára sokat adó férfi minden további nélkül igénybe veszi ezt a lehetőséget. Egyetlen kritérium van, ami nőknél, férfiaknál egyaránt veszélyezteti a mütét sikerét: az erős dohányzás.

Mivel a keringés jóval rosszabb, így a gyógyulás is nehézkesebb. Aki tehát dohányos, és mégis szeretne sima arcbőrt, ajánlatos néhány héttel-hónappal az operáció előtt letennie a cigarettát.
Az sem baj, ha ez így is marad.

Gyorsan felmerül a kérdés, ha a finomszálas arcfiatalítás mindenben jobb, mint az arcplasztika,ráadásul nem is olyan nagy beavatkozás és még az ára is kedvezőbb az arcplasztika áraknál, akkor ki és miért választana egyáltalán arcplasztikát a finomszálas arcfiatalítás helyett?

A finomszálas arcfiatalítás legtöbbünk esetében alkalmazható eljárás, de néhányunknál mégsem.
Egyetlen ingyenes, személyes konzultáció elegendő annak eldöntésére, hogy alkalmasak vagyunk-e a finomszálas arcplasztikára.

Összességében elmondható, hogy a finomszálas arcplasztika nem alkalmas a szélsőségesen megereszkedett arcbőr fiatalítására, ezekben az esetekben továbbra is az arcplasztika a megfelelő döntés, mellyel látványos arcfiatalítás érhető el.
Az arcfiatalítás eredménye természetesen ebben az esetben is tartós.
Sok év elmúltával az arcplasztika éppúgy megismételhető, mint a finomszálas arcfiatalítás.


Kérjen időpontot az ingyenes konzultációra még ma!

Medivine sebészeti központ (HOTEL PELIKÁN KFT)

+36 70 779 82 95

CÍM

5000. Szolnok, Hild János tér. (Hotel Pelikán. 6. emelet)

Medivine magán sebészeti központ

Akár már 1 héten belül elvégezhető sebészeti műtétek várólista nélkül. Keressen minket bizalommal! Komplex magán sebészeti ellátás exkluzív környezetben a belvárosban megfizethető áron.

Hírek

A Medivine sebészeti központ marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialist

Kapcsolat

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!