Plasztikai műtéten gondolkodik? Dr. Lerch Ferenc plasztikai sebész

Plasztikai műtéten gondolkodik? Dr. Lerch Ferenc plasztikai sebész

Arcplasztika, Mellnagyobbítás, Ráncfeltöltés, Mellfelvarrás, Zsírleszívás, Szemhéjplasztika, Combplasztika, Felkarplasztika, Hasplasztika, Orrplasztika és Fülplasztika Szolnokon. Medivine sebészeti központ

 

Mégsem határozta el magát?

 

Itt minden fontosat megtalál amit a plasztikai műtétről tudni kell.

 

Esztétikai műtéteknél a paciens és az orvos szoros együttműködése szükséges.

A műtéti időszak alatt és azt követően is bármikor ha fontosnak érzi az azonnali kapcsolat felvétel lehetőségét, minden esetben megtalálhat, kérdésére választ, adódó problémájára megoldást találunk.

 

Dr. Lerch Ferenc Főorvos. Telefon: +36/30-967-3352

 

HasplasztikaCombplasztikaFelkarplasztikaMellfelvarrásFülplasztikaOrrplasztika

ZsírleszivásRáncfeltöltésSzemhéjplasztikaArcplasztika, Mell nagyobbítás egy helyen Szolnokon a Medivine egynapos sebészeti központban.

 

Kinek van szüksége plasztikai műtétre?

dr lerch ferenc plasztikai sebesz medivine szolnok1

Rohanó világunk minden területén alapvető elvárás az ápolt, esztétikus külső.

Ma már teljesen természetes, hogy egy nyilvánosság előtt szereplő, vagy magára sokat adó nő vagy férfi él a plasztika műtét nyújtotta előnyökkel.

Ugyanígy indokolt a plasztikai műtét, ha egészségügyi probléma az ok vagy, veleszületett rendellenességek megszüntetésére kínál megoldást.

Sokszor baleset következtében áll be olyan változás, amelyet csak plasztikai műtéttel lehet korrigálni. Sok esetben azonban a lelki tényező a fő ok, amiért a plasztikai műtétet választják.

Megjelenésünk tükrözi lelki állapotunkat, belső harmóniánkat, önértékelésünket.

Ez visszafelé is működik a jó külső tartást, önbizalmat, jobb közérzetet biztosít.

Ezen okoknál fogva egyes plasztikai és esztétikai beavatkozások egyre népszerűbbek szerte a világban, hiszen látványos változás érhető el velük minimális kockázattal.

A szakma rohamos fejlődése, az évről évre bevezetett Új módszerek, újítások, eszközök teszik az egyes korrekciókat, eljárásokat látványosabbá és rizikómentesebbé.

 

Mit várhatunk a plasztikai műtéttől?

dr lerch ferenc plasztikai sebesz medivine szolnok2

A plasztikai műtétek csodára nem képesek, hiszen a biológiai órát nem lehet megállítani.

Azonban jelentősen lelassíthatják az öregedés folyamatát, jelentősen javíthatnak életminőségünkön.

Ez nemcsak a napi életvitelünkben nyilvánulhat meg, hanem az általános kedélyállapot javulása a megnövekedett önbizalom akár munkahelyi, akár magánéleti sikerek forrása is lehet.

 

Ár- érték arány a plasztikai sebészetben

Drágák-e a plasztikai műtétek?

 

A nyugati országok áraihoz képest a magyarországi plasztikai műtét árak legalább 60-70 %-kal olcsóbbak.

Ez természetesen nem jelenti azt, hogy szakmai szempontból rosszabbak a hazai orvosok. A plasztikai sebészek mindig a csúcstechnológiát használják, mert az elérhető legjobb eredményt szeretnénk biztosítani minden páciensünk számára. 

A felhasznált anyagok legtöbbje importból származik, a legújabb legjobban bevizsgált termékekkel dolgozunk. k Az egyes orvosok árai között is van eltérés, de semmiképpen ne az ár alapján döntsön!

Erre is érvényes, hogy az olcsóbb műtét lehet, hogy többe fog kerülni a végén.

Biztos eredményt csak az Ön számára legjobb anyagoktól és a legjobb eljárásoktól várhat. 

Miután már megszületett az elhatározás, a megfelelő orvos, illetve intézmény kiválasztása döntő fontosságú, mert csak szakszerű, jól felszerelt rendelőben végzett műtéttől várhatunk kiváló eredményt.

 

Hogyan válasszunk orvost?

dr lerch ferenc plasztikai sebesz medivine szolnok

Az orvos kiválasztásának legfontosabb szempontja a szakmai tapasztalat. Csak megfelelő szakmai tapasztalattal lehet magas színvonalú sebészeti ellátást végezni.

Az az ideális, ha a sebész az adott műtéti típusból legalább 50-100-at végzett már önállóan. Kérdezze meg választott orvosát, MIÓTA végzi a kért műtéti típust és ÖNÁLLÓAN, HÁNY ilyet végzett már?

 

Milyen, és mennyi szövődménnyel találkozott? 

 

A Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság (MPHEST) tagjai megfelelő képzésben részesültek és folyamatos utóképzési programban vesznek részt.

A jó orvos az előzetes vizsgálat alkalmával korrekt tájékoztatást ad a műtét részleteiről és a felmerülő kockázatról.

Figyeljük meg, az orvos kérdez-e más betegségeinkről, gyógyszerérzékenységről. Mindezek az orvos körültekintéséről adhatnak tájékoztatást egy leendő páciens részére. Bízzunk meg az orvosban, az ítélőképességében és szakmai tudásában.

Az esztétikai műtéteket nem lehet sablonok alapján elvégezni, mindig szükséges az egyéni sajátosságok, elképzelések figyelembe vétele.

Mindenképpen kerülje el az a hibát, hogy bedől a médiákban és az interneten sajnos sok helyütt tapasztalható harsány, etikátlan hirdetéseknek.

A sebészet nem lehet kupeckodás! Itt nincs helye a kettőt fizet hármat kap stílusnak, a szánalmasan lelicitált árak pedig szánalmas minőséget is takarhatnak.

 

Milyen előzetes vizsgálatok szükségesek és hol végzik el?

 

A műtét előtt általános műtéti laborvizsgálat szükséges, amely a kórházban, vagy bármely auditált laboratóriumban elvégeznek.

Mellműtétek esetén mell-ultrahangot vagy mammográfiát is kell végeztetni, a rövid sorban állás érdekében célszerű magánrendelőben.

 

Lehetségesek-e szövődmények?

 

Minden orvosi beavatkozásnak van kockázata.

Mint általában, barmely műtétnél lehetséges sebgyógyulási zavar, utóvérzés, gyulladás. Ezek azonban rendkívül ritkán fordulnak elő.

Az egyes műtéti típusoknál speciálisan fellépő szövődményekről az orvosa előzetesen tájékoztatja.

 

Hol végeztessük a műtétet?

 

A plasztikai beavatkozás sebészet. Ön biztonságban érezné magát, ha a vakbelét egy puccos irodaház ötödik emeletén vennék ki?

Vagy egy illusztris, Dunára néző, műtővé előléptetett lakás szobájában?

Legyen szép kilátás a hegyek felé?

A kulcsszó: Biztonság

A legnagyobb biztonságot ez adja Önnek: 24 órán át folyamatos szakápolás és orvosi ügyelet, korszerű műtőrendszer, aneszteziológiai háttér, állandó labor, röntgen és egyéb diagnosztikai lehetőség.

Ha szükséges intenzív betegellátás és operatőrének állandó, 30 percen belüli beavatkozási potenciája, személyes jelenlét vagy állandó behívhatóság.

Ugye sejti miről beszélünk? Igen! Ez egy KÓRHÁZ!

Egy nagy kórház, XXI. századi zsilipes, steril légfüggönyös műtővel, szakembergárdával és teljes infrastruktúrával. Ahol a magas szakmai színvonalhoz hozzá tartozik a lehető szövődmények elhárításának minden feltétele.

Nagyon fontos: hazabocsátása után, ha gond, szövődmény lépne fel, azonnali visszatérési lehetőség az intézetbe, és orvosa rendelkezésére állása. Vagy inkább nézegeti a hegyeket?

 

Tehát:

  1. Személyi feltétel: nagy tapasztalatú plasztikai sebész szakorvos és szakmai team
  2. Tárgyi feltételek: korszerű kórházi, klinikai ellátóhely
  3. Cél: kiváló eredmény, a legnagyobb fokú biztonsággal

 

Mikor áll vissza a megszokott életvitel?

 

Műtéti típustól függően egy-két héttől egy-két hónapig terjed. 

Autót vezetni a műtét után 3-4 napig nem ajánlott. Néhány hónapig továbbra sem javasolt az intenzív sport (tenisz, úszás, torna, tánc, aerobik).

Napozás, szolárium további két hétig nem javasolt, majd utána is fél évig fényvédő krém használata szükséges lehet.

A műtét típusától függően speciális melltartó, vagy pressziós nadrág viselése szükséges még további 2-3 hónapig, de ilyenkor már csak nappal.

 

Vissza

Kapcsolódó bejegyzések

Medivine sebészeti központ

+36 30 974 8481

CÍM

5000. Szolnok, Hild János tér. (Hotel Pelikán. 6. emelet)

Medivine magán sebészeti központ

Akár már 1 héten belül elvégezhető sebészeti műtétek várólista nélkül. Keressen minket bizalommal! Komplex magán sebészeti ellátás exkluzív környezetben a belvárosban megfizethető áron.

Hírek

A Medivine sebészeti központ marketing felelőse: Bakó Krisztián online marketing specialist

Kapcsolat

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!